ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Αγαπητοί πελάτες,

Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier

Παραδόσεις:

 • Εντός Αθήνας θα γίνονται εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
 • Προς Χερσαία και Νησιώτικη Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Αποστολές για Κύπρο από 5-7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου μόνο με κατάθεση

Ως εργάσιμες θεωρούνται οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή πλην Αργιών (εθνικών και τοπικών εορτών).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αγαπητοί πελάτες,

Στους τρόπους πληρωμής έχετε τρεις επιλογές:

 1. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
  Τράπεζας Πειραιώς (στο όνομα Σοφιανού Θεοδοσία , Αντωνίου)
  Αριθμός λογαριασμού : 6053141684629
  ΙΒΑΝ : GR2501710530006053141684629
  Eurobank (στο όνομα Σοφιανού Θεοδοσία , Αντωνίου)
  Αριθμός λογαριασμού : 00260208040201168625
  ΙΒΑΝ : GR7302602080000040201168625
  *Τα έξοδα μεταφοράς σε διατραπεζική συναλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη.
 2. Πληρωμή μέσω κάποιου λογαριασμού σας στο PayPal.
  Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τον τρόπο αυτό στο paypal.com/gr
 3. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Debit, American Express, Master Card ή Diners, κλπ.)
 4. Πληρωμή με αντικαταβολή, με επιβάρυνση 2,00€ ανά αποστολή, για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, για παραγγελίες κάτω των 22€.
 5. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσο κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό αν δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή  εντός 2 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται και τα προϊόντα αποδεσμεύονται.
 • Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,00€.
 • Η Αντικαταβολή είναι +2€ επιπλέον στα έξοδα αποστολής (3+2=5€)
 • Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι 10€
 • Επιστροφές στα είδη μας γίνονται μόνο σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος ή λάθος μεγέθους. Παρακαλώ, συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο μας που βρίσκεται κάτω από τα είδη μας.
 • Στην περίπτωση που θα πρέπει να γίνει αλλαγή κάποιου ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στο 6984418359 ή απστείλετε e-mail στη φόρμα μέσα από τη σελίδα επικοινωνία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

H πολιτική επιστροφών Lady Lingerie είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της ACS ή όποιου μεταφορέα χρησιμοποιήθηκε).

 • Η Lady Lingerie αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος.
 • H Lady Lingerie θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, εάν είναι διαθέσιμο. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση.

* To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (με τα καρτελάκια του κατασκευαστή, χωρίς φθορά, λερώματα, κλπ.)

* Το προϊόν δεν έχει “προσωποποιηθεί” (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.)

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Ο Ιστότοπος μπορεί να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, κοινοποιώντας τους σχετικούς νέους όρους στον ιστότοπό του.

Εφόσον ο Ιστότοπος κρίνει ότι ο χρήστης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής (π.χ. επιστρέφει επανειλημμένα προϊόντα) ή ενεργεί κακόπιστα έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές -αλλαγές  για λόγους προστασίας της υγείας και για λόγους υγιεινής δυνάμει του άρθρου 3(ιβ) παρ. ε του ν. 2251/1994.

Εσώρουχα, babydoll, στολές , καλσόν, κάλτσες,  σετ εσώρουχα, κιλοτάκια ανδρικά σλιπ-μπόξερ, (ανδρικά-γυναικεία) κορμάκια , κορμάκια-καλσόν, στολές, αξεσουάρ, στολές, πιζάμες, ρόμπες, σετ εσώρουχα, σετ σουτιέν κιλοτάκι, σουτιέν σκέτα ανοιχτού χρώματος , προφορές δεν επιστρέφονται δεν γίνονται αλλαγές και γενικώς προϊόντων που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Δεν γίνονται αλλαγές σε κανένα είδος εσώρουχων 

Στα προϊόντα που είναι σε προσφορά, ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές ούτε επιστροφές 

Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα χρώματος λευκού μπεζ, κίτρινο συμπεριλαμβανομένων και των μαγιό καθώς και μαγιό τύπου στρινγκ 

Ποσό κάτω των 22€ χωρίς τα έξοδα μεταφοράς δεν στέλνουμε με αντικαταβολή μόνο μέσο κατάθεσης

Δεν γίνονται αλλαγές σε κοσμήματα 

Δεν γίνονται αλλαγές σε αξεσουάρ

Τιμολογιακά, όλες οι αλλαγές προϊόντων υπολογίζονται βάσει της τιμής της παραγγελίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Καλέσετε στο 6984 418 359 για να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν.

1. Επιστροφή  και Αντικατάσταση

 • Το κόστος επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει το πελάτη στο σύνολο 8,00€ με συνεργαζόμενη courier της Ladylingerie κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.  Σε διαφορετική περίπτωση επιλέγετε όποια μεταφορική επιθυμείτε με δική σας χρέωση και πάντα κατόπιν συνεννόηση μαζί μας διαφορετικά δεν θα δεχτούμε καμία επιστροφή
 • Πριν την επιστροφή του προϊόντος-αλλαγή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας υποχρεωτικά στο 6984418359 

2. Επιστροφή Προϊόντων και Επιστροφή Χρημάτων

 • Το κόστος επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει το πελάτη ο οποίος και διαλέγει τον τρόπο επιστροφής των προϊόντων (Με ACS ή με άλλη εταιρία courier, Ταχυδρομείο).
 •  Συμπληρώστε το Έντυπο Επιστροφής όπου θα αναγράφετε απαραίτητα τον αριθμό παραγγελίας, αριθμό λογαριασμού και όνομα δικαιούχου.  Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής όπου ενημερώνεστε με σχετικό msn  Το κόστος αποστολής της παραγγελίας, δεν επιστρέφεται.

ΜΗΝ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ εκτός αν σας έχουν σταλεί διπλωμένα.  Χρησιμοποιήστε τη συσκευασία με την οποία σας στείλαμε την παραγγελία.